Warning: Illegal string offset 'portfolio_type' in /hsphere/local/home/georgepalcau/driomi.ro/wp-content/themes/compound.v1.6/lib/shortcodes/portfolio.php on line 46 Warning: Illegal string offset 'portfolio_type' in /hsphere/local/home/georgepalcau/driomi.ro/wp-content/themes/compound.v1.6/lib/shortcodes/portfolio.php on line 49 Warning: Illegal string offset 'portfolio_type' in /hsphere/local/home/georgepalcau/driomi.ro/wp-content/themes/compound.v1.6/lib/shortcodes/portfolio.php on line 52 Warning: Illegal string offset 'item_description' in /hsphere/local/home/georgepalcau/driomi.ro/wp-content/themes/compound.v1.6/lib/shortcodes/portfolio.php on line 80

Usile interioare trebuie sa reprezinte locuinta dumneavoastra, sa fie in concordanta cu stilul in care este amenajat spatiul, adica sa se integreze perfect in conceptul pe care il puneti in aplicare.

S.C. DRIOMI COM S.R.L. va ofera toata gama de usi de interior de care aveti nevoie pentru a va transforma caminul in cel visat.

Printre diferitele tipuri de usi de interior pe care vi le oferim regasiti usi de bucatarie sau de baie, cu sau fara geam, realizate in functie de preferintele dumneavoastra astfel incat sa se armonizeze cat mai bine restul detaliilor.

Atentia la detalii este extrem de importanta in realizarea usilor de interior. Pentru ca acestea sa se ridice la standardele pe care ni le-am impus, va prezentam mai jos pasii pe care ii urmam in realizarea unei astfel de comenzi:

  • usile interioare se executa din lemn stratificat dupa modele de catalog sau dupa modelul clientului.
  • TOCUL usilor interioare poate avea mai multe forme constructive: FOILE DE USI sunt executate intr-o gama mare de modele avand structura (montanti si traverse ) din lemn masiv dublustratificat iar tabliile din lemn masiv simplu stratificat sau PAL 12 mm furniruit.feroneria usilor de interior este asigurata din productia interna, balamale cu surub ce permite reglajul pe 2 axe iar broastele ingropate.
  • toc pe rama 70/70 mm
  • toc cu captuseala care imbraca peretele (rama 70/70 mm plus adausuri si pervaze)
  • toc 42 mm cu pervaze reglabile la grosimea peretelui.
  • inchiderea se face pe cheder cu camera interna (casuta) care asigura o inchidere silentioasa a usii deasemenea asigura o ermetizare a inchiderii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

316 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

http://driomi.ro/wp-content/themes/compound.v1.6/files/images/icon1_hover.png

FERESTRE LEMN STRATIFICAT

Producem ferestre si usi din lemn stratificat, respectand principiile de baza pentru un astfel de domeniu. De fapt, putem spune ca punctul nostru forte in materie de lemn stratificat il reprezinta pasiunea si experienta legata de aceste sisteme, prin trecerea anilor, observand "comportamentul lemnului" in timp dar si prin invatari si adjustari permanente asupra produselor.

http://driomi.ro/wp-content/themes/compound.v1.6/files/images/icon2_hover.png

USI LEMN STRATIFICAT

Materialele folosite in realizarea unei usi de interior din lemn stratificat sunt atent sortate de personal cu multa experienta in domeniu si prelucrate cu utilaje de inalta performanta. Finisajul usilor de lemn stratificat este rezultatul unui procedeu complex. Fiecare esenta este tratata special, in asa fel incat sa nu piarda nuanta si fibra naturala si sa pastreze caldura si naturaletea materialului din care este fabricata usa.

http://driomi.ro/wp-content/themes/compound.v1.6/files/images/icon3_hover.png

MOBILIER LEMN MASIV

Colectiile de mobila clasica create de DRIOMI pentru sufragerie, dormitor, camera de zi si de lucru, biblioteca, hol, bar... se definesc prin echilibru, rafinament. Liniile armonioase ale mobilierului din lemn masiv transforma interiorul locuintei dumneavostra într-unul deosebit de elegant.