Usile interioare trebuie sa reprezinte locuinta dumneavoastra, sa fie in concordanta cu stilul in care este amenajat spatiul, adica sa se integreze perfect in conceptul pe care il puneti in aplicare.

S.C. DRIOMI COM S.R.L. va ofera toata gama de usi de interior de care aveti nevoie pentru a va transforma caminul in cel visat.

Printre diferitele tipuri de usi de interior pe care vi le oferim regasiti usi de bucatarie sau de baie, cu sau fara geam, realizate in functie de preferintele dumneavoastra astfel incat sa se armonizeze cat mai bine restul detaliilor.

Atentia la detalii este extrem de importanta in realizarea usilor de interior. Pentru ca acestea sa se ridice la standardele pe care ni le-am impus, va prezentam mai jos pasii pe care ii urmam in realizarea unei astfel de comenzi:

  • usile interioare se executa din lemn stratificat dupa modele de catalog sau dupa modelul clientului.
  • TOCUL usilor interioare poate avea mai multe forme constructive: FOILE DE USI sunt executate intr-o gama mare de modele avand structura (montanti si traverse ) din lemn masiv dublustratificat iar tabliile din lemn masiv simplu stratificat sau PAL 12 mm furniruit.feroneria usilor de interior este asigurata din productia interna, balamale cu surub ce permite reglajul pe 2 axe iar broastele ingropate.
  • toc pe rama 70/70 mm
  • toc cu captuseala care imbraca peretele (rama 70/70 mm plus adausuri si pervaze)
  • toc 42 mm cu pervaze reglabile la grosimea peretelui.
  • inchiderea se face pe cheder cu camera interna (casuta) care asigura o inchidere silentioasa a usii deasemenea asigura o ermetizare a inchiderii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

267 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress